Туристичка организација Љиг на Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Љиг представила је туристичку понуду на Међународном сајму туризма у Београду. Поред туристичке понуде Рајца и сеоског туризма у општини Љиг, први пут је представљена обележена бициклистичка стаза Рајац - Дрина, дуга 140 км.

 

 

Ова, по многима, најатрактивнија брдска бициклистичка стаза била је предмет интересовања Немачке националне туристичке организације.
 
Посебно интересовање посетилаца и телевизијских екипа изазвала је туристичка мапа општине Љиг пројектована прошле године, на којој су представљени сви туристички и угоститељски објекти у општини.
 
Туристичка организација општине Љиг је поред штампаног пропагандног материјала локалне туристичке понуде, учествовала у изради прве мапе сеоског туризма у Србији која се могла наћи на штанду Министарства финансија и привреде.
 
Овогодишња Косидба на Рајцу, поред штанда ТОО Љиг, најављена је и трећег дана сајма у Продајној галерији Београда на Косанчићевом венцу и у Културном центру Реx на Песничењу где су песници читали стихове са прошлогодишњег књижевног конкурса Тхе Бест оф Трава.
 
Запажен сајамски наступ имали су и Српска магаза са понудом сувенира и Подрум Лукић, један од најуспешнијих излагача ракије на сајму.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поделите ову вест

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT

Share this post

MOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITMOD_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT
Mreza web prijatelja